Skład: ziele krwawnika, dziurawca (po 20%); ziele lebiodki, tymianku, hyzopu; owoc tarniny; liść mięty (w różnych proporcjach)
Układ pokarmowy, trawienie
Jest 161 produktów.
Dostępność: 29 W magazynie
Dostępność: 3 W magazynie
Skład:
ziele dziurawca, karczocha, rzepiku, cykorii, owoc berberysu, jarzębiny, kwiatostan kocanki, płatki nagietka, kora jesionu, korzeń mniszka oraz owoc jałowca w różnych proporcjach
Dostępność: Brak w magazynie
Skład:
rdest ptasi ziele*, babka lancetowata liść* po 20%, pięciornik gęsi ziele*, kobylak korzeń*, przywrotnik ziele*, dziurawiec ziele*, nagietek kwiat* w różnych proporcjach
*produkt rolnictwa ekologicznego
Dostępność: Brak w magazynie
Dostępność: 11 W magazynie
Skład:
ziele macierzanki*, bylica boże drzewko*, ziele dymnicy*, ziele werbeny*, liść mięty*, kwiat nagietka*, lawendy* w różnych proporcjach
*produkt rolnictwa ekologicznego
Dostępność: 20 W magazynie
Skład:
Rumianek koszyczek* 80%, Imbir* 20%.
*produkt rolnictwa ekologicznego
Dostępność: 3 W magazynie
Rzepak, jak powszechnie wiadomo, jest popularną i miododajną rośliną uprawną, dlatego pszczoły bardzo chętnie zbierają z niego pożytek i przerabiają na pyszny, zdrowy miód rzepakowy. Łatwy dostęp, delikatny smak i kremowa konsystencja stawiają go pod względem popularności w jednym rzędzie z miodami lipowymi, spadziowymi, czy gryczanym.
Dostępność: 1 W magazynie
Dostępność: 6 W magazynie
