Odpornościowe
Jest 231 produktów.
Dostępność: 9 W magazynie
Skład:
owoc róży*, hibiskus*
*produkt rolnictwa ekologicznego
Dostępność: 19 W magazynie
Skład:
malina owoc (Rubus idaeus)*, lipa kwiat (Tilia cordata)*, krwawnik ziele (Achillea millefolium)*, bez czarny owoc (Sambucus nigra)*, bez czarny kwiat (Sambucus nigra)*, podbiał liść (Tusillago farfara)*, babka liść (Plantago major)*, kwiat słonecznika (Helianthus annuus)*, kwiat ślazu (Malva silvestris)* w różnych proporcjach.
*produkt rolnictwa ekologicznego
Dostępność: 14 W magazynie
Skład:
owoc róży*, owoc tarniny*, ziele ostrozenia*, ziele owsa*, owoc rokitnika*, ziele rzepiku*, korzeń arcydzięgla*, liść pokrzywy*, liść jeżyny*, różeniec kłącze*, płatki róży* kwiat nagietka* w różnych proporcjach
*produkt rolnictwa ekologicznego
Dostępność: Brak w magazynie
Dostępność: 20 W magazynie
Skład:
Rumianek koszyczek* 80%, Imbir* 20%.
*produkt rolnictwa ekologicznego
Dostępność: 27 W magazynie
Mieszanka starannie wybranych ekologicznych ziół i owoców. Tarnina pomaga wzmocnić ciało a bez czarny i ziele jeżówki wspomagają układ odpornościowy organizmu. Ślaz i krwawnik działają kojąco na gardło.
Herbatkę polecamy jako uzupełnienie codziennej diety, w szczególności w okresie przeziębień.
Dostępność: 1 W magazynie
Herbata Yogi Tea dostarcza naturalnego wsparcia dla układu odpornościowego. Działa kojąco i rozgrzewająco.
W jej składzie znajduje się gorzko-słodka echinacea, która łączy się z owocami czarnego bzu i aromatyczną bazylią.
Dostępność: Brak w magazynie
Witamina D3 bierze udział we wzmacnianiu zębów i kości poprzez zwiększenie wchłaniania wapnia. Jej zażywanie w sezonie jesienno-zimowym znacznie podnosi odporność organizmu na infekcje.
Suplementacja tego mikroelementu jest niezbędna dla wzmocnienia osłabionych kości. Wraz z żywnością nie dostarczamy sobie wystarczającej dawki tej witaminy, dlatego tak ważna jest suplementacja.
Dostępność: Brak w magazynie
Rzepak, jak powszechnie wiadomo, jest popularną i miododajną rośliną uprawną, dlatego pszczoły bardzo chętnie zbierają z niego pożytek i przerabiają na pyszny, zdrowy miód rzepakowy. Łatwy dostęp, delikatny smak i kremowa konsystencja stawiają go pod względem popularności w jednym rzędzie z miodami lipowymi, spadziowymi, czy gryczanym.
Dostępność: 3 W magazynie
Rzepak, jak powszechnie wiadomo, jest popularną i miododajną rośliną uprawną, dlatego pszczoły bardzo chętnie zbierają z niego pożytek i przerabiają na pyszny, zdrowy miód rzepakowy. Łatwy dostęp, delikatny smak i kremowa konsystencja stawiają go pod względem popularności w jednym rzędzie z miodami lipowymi, spadziowymi, czy gryczanym.
Dostępność: 1 W magazynie
